Hoe kan Bisolvon helpen bij het eenvoudig en effectief behandelen van hoest en verkoudheid?

Bisolvon 2-in-1 hydrateert het slijm bij vastzittende hoest en vermindert irritatie bij droge prikkelhoest. Heb je last van vastzittende hoest, dan verlicht Bisolvon drank en maakt het slijm dunner waardoor het makkelijker op te hoesten is. Bisolvon Dual verlicht droge hoest en verzacht direct de geïrriteerde keel. Heb je last van een verstopte neus? Gebruik dan Bisolnasal met eucalyptus. Binnen 5 minuten een opgelucht gevoel!

Waar kan ik Bisolvon kopen?

Bisolvon is te koop bij de drogist, apotheek, supermarkt en online bij diverse webshops.

Kunnen de producten van Bisolvon ook voor kinderen worden gebruikt?

Jazeker! Speciaal voor kinderen is er Bisolvon drank voor kinderen met aardbeiensmaak bij vastzittende hoest (vanaf 2 jaar). Daarnaast is er Bisolvon 2-in-1 voor kinderen bij droge en vastzittende hoest (vanaf 1 jaar). En Bisolvon 2-in-1 voor volwassenen en kinderen suikervrij (vanaf 2 jaar).
De overige producten van Bisolvon zijn vanaf een bepaalde leeftijd ook voor kinderen te gebruiken, namelijk Bisolvon Dual vanaf 2 jaar, Bisolvon tabletten vanaf 5 jaar en Bisolnasal vanaf 6 jaar.

Wat zijn de voordelen van Bisolvon?

Bisolvon is er voor elk type hoest en verkoudheid.
- vastzittende hoest
- droge kriebelhoest
- alle hoest
- verstopte neus

Kunnen de producten van Bisolvon worden gebruikt door mensen met diabetes?

Bisolvon drank bij vastzittende hoest is suikervrij en hierdoor ook geschikt voor diabetici. Ook de Bisolvon drank voor kinderen met aardbeiensmaak is suikervrij en geschikt voor diabetici. Daarnaast is er voor volwassenen en kinderen Bisolvon 2-in-1 suikervrij. Ook de Bisolvon Dual zuigtablet bij droge kriebelhoest is suikervrij.

Hoe moet ik de producten van Bisolvon bewaren?

Je kunt Bisolvon het beste bewaren op kamertemperatuur en uit de buurt van warmte- en lichtbronnen houden. Verder belangrijk om het buiten het zicht en bereik van kinderen te houden.

Wij verstrekken productinformatie en kunnen geen medisch advies geven over een specifieke medische aandoening. Neem contact op met een zorgverlener voor vragen over uw medische toestand of die van een familielid. Als er sprake is van een noodgeval, neem dan contact op met uw plaatselijke spoedeisende hulpafdeling. Voor het melden van bijwerkingen kunt u een e-mail sturen naar: dso.nl@centrafarm.nl