Kies jouw land om meer informatie te krijgen
over de beschikbare producten in jouw land

Europa
Zuid Amerika
Azië / Australië / Africa

De vertrouwde keuze

faq banner question
monsters banner
Je vertrouwde keuze bij
hoest en verkoudheid.

Veelgestelde vragen

Hoe kan Bisolvon helpen bij het eenvoudig en effectief behandelen van hoest en verkoudheid?

Bisolvon heeft een reeks producten voor de behandeling van verschillende symptomen van hoest en verkoudheid:

Op de betreffende pagina lees je meer over de verschillende producten die je kunnen helpen jouw symptomen van hoest en verkoudheid te behandelen.

Waar kan ik Bisolvon kopen?

In Nederland is voor de producten van Bisolvon geen recept van de huisarts nodig. Ze zijn verkrijgbaar bij de apotheek, drogist en/of supermarkt.

Kunnen de producten van Bisolvon ook voor kinderen worden gebruikt?

De meeste producten van Bisolvon kunnen voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen worden gebruikt. Meer informatie over de verschillende producten vind je op de productenpagina's en in de beschikbare gebruiksaanwijzingen en bijsluiters.

Wat zijn de voordelen van Bisolvon?

Bisolvon heeft een reeks producten voor de behandeling van symptomen van hoest en verkoudheid.


Consumenten vertrouwen al meer dan 50 jaar op Bisolvon voor een zo vriendelijk mogelijke behandeling van hoest en verkoudheid.


Medisch onderzoekers bij Bisolvon hebben hun deskundigheid en ervaring aangewend om mensen een uitgebreid assortiment aan producten in diverse vormen te kunnen bieden voor de behandeling van de verschillende symptomen.


Lees meer over Bisolvon op de verschillende productenpagina's.

Kunnen de producten van Bisolvon worden gebruikt door mensen met diabetes?

Ja. Over het algemeen zijn alle producten van Bisolvon geschikt voor diabetici. Sommige producten bevatten een lage concentratie koolhydraten, en de omzetting naar de betreffende hoeveelheid koolhydraten (broodeenheden) wordt in de bijsluiter gegeven. Lees de bijsluiter op de productenpagina's.

Hoe moet ik de producten van Bisolvon bewaren?

Voor de producten van Bisolvon gelden doorgaans geen speciale voorwaarden voor bewaren, maar ze mogen over het algemeen niet in de koelkast worden bewaard. Producten van Bisolvon moeten buiten het bereik van kinderen worden bewaard. Meer adviezen over bewaren vind je op de productenpagina's.