Kies jouw land om meer informatie te krijgen
over de beschikbare producten in jouw land

Europa
Zuid Amerika
Azië / Australië / Africa

De vertrouwde keuze

six ways banner1
monsters banner
Je vertrouwde keuze bij
hoest en verkoudheid.

Preventie is het beste medicijn,
ook tegen een vastzittende hoest.

De volgende 6 manieren geven aan hoe je vastzittende hoest kunt voorkomen:

  1. Ondersteun je immuunsysteem met voldoende slaap en gezond eten. En vermijd alcohol en roken.
  2. Vermijd zeer droge lucht. Gebruik zo nodig een luchtbevochtiger om de lucht in een kamer gezond en vochtig te houden.
  3. Blijf uit de buurt van besmette personen, want zij kunnen de virussen doorgeven die de oorzaak zijn van verkoudheid en het ophoesten van slijm
  4. Schud geen handen met besmette mensen. Helaas niezen of hoesten veel mensen nog steeds in hun handen (en besmetten ze dus hun handen met virussen) in plaats van in de elleboogholte van hun arm. Dit zorgt ook voor besmetting van veel oppervlakken in onze omgeving (deurknoppen, winkelwagentjes enz.). Virussen die bijvoorbeeld een slijmhoest veroorzaken kunnen zich zo nog sneller verspreiden en mensen infecteren.
  5. Let goed op je handen. Probeer je ogen en neus niet met je vingers aan te raken, dan vermindert de kans op infectie.
  6. Was regelmatig je handen met heet water en zeep om ervoor te zorgen dat virussen zich niet kunnen verspreiden en niet kunnen leiden tot infecties van de luchtwegen die hoest en verkoudheid veroorzaken.

Als het je toch niet is gelukt om productieve hoest te voorkomen, kun je altijd nog vertrouwen op de producten van Bisolvon® bij vastzittende hoest.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in